Vorige | Volgende

Hof van Parijs Bouwnummer 35* 0 ong DOETINCHEM

Bewaar object
Deze woning is onlangs verkocht

Omschrijving

VIJF BOUWKAVELS TEN BEHOEVE VAN DE BOUW VAN VRIJSTAANDE WONINGEN

In het plan "Hof van Parijs" kunt u uw eigen woning langs het water ontwerpen en bouwen.
Bent u op zoek naar een nieuwe woning, maar hebt u het huis van uw dromen nog niet kunnen vinden?, of wilt u actief invulling geven aan uw eigen woonwensen?, dan is zelf bouwen een aantrekkelijke optie voor u. Plan Hof van Parijs biedt u vijf kavels gelegen op een schitterende locatie langs het water, in een zeer graag bewoonde wijk in Dichteren, waarop u uw eigen woning kunt ontwerpen en bouwen.

In het zuiden van de stad Doetinchem ligt de woonwijk Dichteren. Deze wijk werd gebouwd in de negentiger jaren er wonen ongeveer zevenduizend inwoners. Plan Hof van Parijs ligt hier op een snijvlak van wijkdelen met elk een eigen identiteit en beleving. De bebouwing ten oosten en ten noorden het plan Hof van Parijs behoren tot het "stadskwartier" met haar gemoedelijke hofstructuren. Het gebied ten westen behoort tot het deel "landelijk wonen" en kenmerkt zicht door veel sierlijke curve-vormige straten. Ten zuiden van het plangebied is de open groene wig van deze wijk gelegen. Ook het voorzieningenniveau in Dichteren is optimaal. Op enkele minuten ligt het treinstation Doetinchem / De Huet ook kunt u gebruikmaken van goede busverbindingen in de wijk. Voor de dagelijkse voorzieningen hoeft u de wijk niet uit. Op enkele honderden meters van het plangebied zijn supermarkten, basisscholen, kinderdagopvang, sportaccommodaties en gezondheidsvoorzieningen gelegen.

Op plan Hof van Parijs kunnen in totaal 19 woningen in een hofstructuur worden gebouwd. Ten westen van het hofje langs de doorgetrokken watergang worden vijf bouwkavels voor de bouw van vrijstaande woningen aangeboden. Deze vrijstaande woningen zijn georiënteerd op de watergang. U hebt de mogelijkheid om concreet en actief invulling te geven aan uw woonwensen vanaf uw eerste ideeën tot en met de indeling van de woning. U legt hiermee eigenhandig het fundament voor de wijze waarop u elke dag het liefste leeft. Op kavels van gemiddeld circa 400 m2, welke fraai zijn gelegen langs het water, hebt u nu de kans om een eigen woning te realiseren.

Bij de vrijstaande woningen aan de waterpartij wordt op de bestemmingsplankaart een nokhoogte aangegeven van 12m1. Vanuit de bestemmingsplanprocedure is deze privaatrechtelijk vastgelegd op 10.50m1 boven afgewerkte begane grondvloer. Deze hoogte wordt vastgelegd in de notariële leveringsakte (grondoverdracht).
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Bouwkavel
Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwjaar
2017

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
377 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Ambt-Doetinchem
Sectie
A
Perceel
3090
Oppervlakte
377 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
Aan rustige weg, aan water, beschutte ligging, in woonwijk, vrij uitzicht
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Deel dit object

Nog niets naar uw zin gevonden? Plaats een gratis zoekopdracht.
Wij houden u dan via e-mail op de hoogte van ons actuele aanbod.