Een taxatierapport kunt u om uiteenlopende redenen nodig hebben. Zo taxeren wij voor de aanvraag van een hypotheek of oversluiting, een verkoopbeslissing, aankoop van een woning en voor fiscale aangelegenheden. Taxeren is vakmanschap. Hiervoor is deskundigheid, lokale marktkennis, nauwkeurigheid en ervaring een vereiste. Al deze vereisten hebben wij in huis. Seesink Makelaars is erkend door de NVM, NRVT en VastgoedCert. De brancheorganisaties en kwaliteitsregisters van taxateurs!

Seesink Makelaars is als taxateur ook aangesloten bij Taxateursunie, TVI (Taxatie Validatie Instituut) en het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut). Voornoemde instanties zijn de keurmerken voor woningtaxaties dat tot doel heeft de kwaliteit van taxatierapporten te optimaliseren. Een keurmerk van hen is het bewijs dat een taxateur zijn vak verstaat en erkende taxaties vervaardigt. Bovendien wordt de kwaliteit van de taxaties en de aangesloten taxateurs door het validatie-instituut en het NRVT permanent gecontroleerd. Bij hypotheken met Nationale Hypotheekgarantie is een validatie-taxatie zelfs een vereiste.

Wat kunt en mag u van ons verwachten: een duidelijk rapport met een overzichtelijke waarde onderbouwing, snelle afwikkeling en volledige acceptatie. Met als resultaat een correcte en reële waarde van de getaxeerde onroerende zaak.

Onze taxatierapporten worden geaccepteerd door alle in Nederland gelegen banken en  financiële instellingen. Ook voor snelheid bent u bij Seesink Makelaars aan het juiste adres. Wij werken binnen enkele dagen het rapport volledig voor u uit.

Heeft u een taxatierapport nodig of wilt u meer informatie over onze scherpe tarieven, neem dan contact op met ons kantoor via telefoonnummer: 0315-653119 of vul navolgend contactformulier in.