Naast het aankopen, verkopen en taxeren behoort ook het verhuren tot de kerntaken van Seesink Makelaars. Al jarenlang verzorgen wij voor particulieren en professionele opdrachtgevers de verhuur van woningen. Het vinden van een solvabele, integere en nette huurder is vaak een moeilijke opgave. Slecht of niet betalende huurders zorgen voor grote frustraties, tijdsinspanningen en niet te vergeten financieel nadeel. Seesink Makelaars verricht dan ook een gedegen screeningsonderzoek en volgt een strikte werkwijze. Dit beperkt de risico’s aanzienlijk. Zo beoordelen wij onder andere de inkomensgegevens, de huurdersverklaring, legitimatiebewijzen, dienstverbanden en nog vele andere zaken van de potentiele huurders. 

Ons huuraanbod varieert in verschillende woningtypen en uiteenlopende prijsklassen. De huurcontracten die wij sluiten gelden minimaal voor een periode van 1 jaar en worden gesloten met bijpassende waarborgsommen. Wij maken gebruik van een uitgebreid netwerk van zoekers en opdrachtgevers, alsmede diverse internetsites. U krijgt in het gehele verhuurtraject een professionele- en juridische ondersteuning en niet te vergeten een grondige screening van uw huurder.

Seesink Makelaars beschikt tevens over een uitgebreid netwerk van plaatselijke en regionale bedrijven. Bedrijven die vaak nodig zijn voor het uitvoeren van diverse onderhoudswerkzaamheden. Zo kunnen wij u in contact brengen met schoonmakers, hoveniers, installateurs, aannemers en schilders. Allemaal stuk voor stuk erkende en gerenommeerde bedrijven uit de Achterhoek. Dus zoekt u zekerheid, kies dan Seesink Makelaars.